Producator de top pentru echipamente 
si sisteme pentru industria de procesare a carnii


Echipa de vanzari

Indira Abdulvoap este în echipa Marel România de la deschiderea biroului în 2008. Principalele activităţi iniţiale au fost crearea şi creşterea brandului Marel în România. De la 1 ianuarie 2013, Indira este managerul biroului, răspunzând şi de echipa de vânzări.
Tel. 0723.966.876

Lorinn Lazăr are experienţă de peste 7 ani în industria de procesare a cărnii. Este în echipa Marel din 2011 fiind responsabil iniţial de coordonarea departamentului de service. Acum, Lorinn este manager pe vânzări, iar experienţa lui practică combinată cu experienţa pe service, adaugă valoare reală a procesului de vânzare în identificarea soluţiilor optime pentru clienţii noştri.
Tel. 0725.300.191Marel este liderul global in echipamnetele, sistemele si serviciile avansate pentru industiile de peste, carne rosie si pui.
Marcile noastre – Marel, Stork, Poultry Processing and Townsend Further Processing – sunt printre cele mai respectate in aceasta industrie.
Impreuna oferim avantajul unei singure solutii pentru satisfacerea fiecarei nevoi a clientilor nostri.
Cu birouri si sucursale in mai mult de 30 de tari si o retea nationala de peste 100 de agenti si ditribuitori, lucram alaturi de clientii nostri pentru a putea extinde barierele performantei in procesarea carnii.